Produse si Servicii

servicii it, mentenanta it, helpdesk

Servicii IT

Oferta noastra include o varietate mare de servicii: mentenanta IT, consultanta IT, audit IT, asigurare back-up pentru date.

Serviciile oferite pe baza unui contract de service si intretinere a sistemelor IT reprezinta un parteneriat pentru afaceri de succes si asigura rezolvarea tuturor problemelor indiferent de specificul acestora, micsoreza costurile si creste nivelul performantelor. De aceea ne-am gandit sa va oferim un pachet optim de servicii special conceput pentru Dumneavoastra. e sisteme de operare, aplicatii software, optimizare software, cablare structurata, administrarea echipamentelor si retelei interne, mentenanta echipamentelor periferice, reincarcare cartuse, recuperare date, administrare server, interventii NELIMITATE la sediu, telefonic sau prin serviciul de tip remote.

Sisteme de Securitate

Sistemele de supraveghere video, completate cu sistemele de alarma, constituie un mijloc eficient de protectie a bunurilor Dumneavoastra. De aceea ne-am gandit sa va oferim un pachet optim de servicii: sisteme de supraveghere video, crestere performanta si eficienta activitatii prin monitorizarea continua, sporeste nivelul de securitate al locatiei unde este instalat. Sisteme de detectie si avertizare la efractie, protejeaza caile de acces intr-un obiectiv, prin detectarea tentativelor de acces neautorizat. Sisteme de control acces, gestionate de un controler, acestea comunica cu un computer in care sunt integistrate toate evenimentele din sistem. Sisteme de detectie si avertizare la incendiu, pot interactiona cu celelate subsisteme ale obiectivului (control acces, HVAC, electric, sonorizare).


Design & Dezvoltare Web

Construim site-uri pornind de la diverse sisteme de administrare a continutului: WordPress, Joomla, etc. Magazine online, oferim servicii de design grafic pentru acestea. Site-urile dezvoltate de noi beneficiaza de o interfata atractiva, usor de folosit, si au la baza un cod simplu, compact si optimizat, ce raspunde standardelor. Astfel, veti fi sigur de un site stabil, ce functioneaza corect indiferent de browser si de schimbarile tehnologice. Oferim design personalizat adaptat cerintelor clientului si activitatii sale, implementarea functionalitatilor dorite de client, consultanta gazduire site, branding, creare logo. Mentenanta site, SEO, actualizarea / modificarea paginilor web, realizarea unor noi pagini web, actualizari si prelucrari ale imaginilor, administrarea bazelor de date, modificarea designului site-ului in functie de noile necesitati.

Automatizari

In curand