Sisteme de Securitate

 
Sisteme de Supravehgere Video

Un sistem de supravegrere video complex vine in ajutoru dumneavoastra cu doua mari avantaje:

» Duce la cresterea performantei si eficientei activitatii dumneavoastra prin monitorizarea continua.

» Sporeste nivelul de securitate al locatiei unde este instalat.

Echipele noastre sunt pregatite sa raspunda solicitarilor clientului, sa ofere cel mai eficient sistem de supraveghere video a obiectivelor importante pentru Dumneavostra si sa ofere cel mai fiabil pachet de produse de profil. AD Systems Solution comercializeaza si instaleaza o gama larga de echipamente de supraveghere video si stocare a datelor obtinute. Proiectele se realizeaza in functie de necesitatile Dumneavoastra, pe baza analizei de risc si a factorilor locali.

 
Sisteme de Detectie si Avertizare la Efractie

Sistemele electronice antiefractie au drept scop protejarea cailor de acces intr-un obiectiv prin detectarea tentativelor de acces neautorizat in zona protejata. Dispunerea echipamentelor sistemului de detectie a efractiei si alarmare se face în functie de tipul, forma si amplasarea biectivului ce urmeaza a fi protejat si cerintele beneficiarului. Aria protejata este impartita in zone. In consecinta, armarea si dezarmarea pot fi facute pe tot sistemul sau numai pe anumite zone (partitii), caz in care avem de-a face cu un sistem partitionabil.

Armarea si dezarmarea sistemului astfel conceput se poate efectua prin introducerea unui cod pe o tastatura, telecomanda sau GSM. Avertizarea in caz de alarma se realizeaza local, prin sirene, pe linia telefonica sau GSM la un dispecerat al unei firme specializate pentru interventie rapida.

AD Systems Solution comercializeaza si instaleaza o gama larga de echipamente de detectie si avertizare la efractie. Proiectele se realizeaza in functie de necesitatile Dumneavoastra, pe baza analizei de risc si a factorilor locali pentru o securitate crescuta si prevenirea infractiunilor.

 
Sisteme de Control Access

Sistemele de control acces si pontaj moderne sunt gestionate de un controler, care comunica cu un computer in care sunt transmise toate evenimentele din sistem. Informatiile primite de la cititoarele de proximitate sunt prelucrate cu softuri specializate de control si pontaj care au si functii grafice pentru analiza activitatii fiecarui angajat sau departament in parte. Softul de control acces poate restrictiona sau permite accesul in diferite zone ale unei institutii în functie de data, ora, perioada de concedii etc. Avantajele unui astfel de sistem:

» Evidenta zilnica a perioadei lucrate pentru fiecare angajat.

» Restrictia intrarii in cladire.

» Controlul intrarii in anumite spatii interioare a persoanelor neautorizate, atunci cand se monteaza cititoare, la intrarile diferitelor camere sau cladiri din interior (contabilitate, proiectare, arhiva).

» Codurile continute de cartele sunt asignate unor nivele de securitate, posesorii lor putand avea acces in diferitele zone ale institutiei in functie de pozitia avuta in conducerea companiei.

 
Sisteme de Detectie si Avertizare la Incendiu

Sistemele de detectie si avertizare la incendiu au drept scop protejarea vietii si a a bunurilor materiale. Rolul acestor sisteme este de a detecta inceputul de incendiu si de a transmite un semnal de alarma catre persoanele / institutiile competente.

Sistemele de detectie si avertizare incendiu pot interactiona cu celelate subsisteme ale obiectivului: control acces, HVAC, electric, sonorizare.

Analiza riscurilor specifice fiecarui obiectiv determina tipul de acoperire si complexitatea sistemului de detectie si avertizare la incendiu.